Szolgáltatásaink


Print Friendly, PDF & Email

Aquafitness

Új szolgáltatásunk, az aquafitness, egyesíti a víz jótékony hatásait a benne végzett mozgás élvezetével.

A víz felhajtóereje megtartja a súly nagy részét, így a láb és a gerinc könnyebben és szabadabban mozog, nem terhelődik a gyakorlatok végrehajtása közben. A vízben végzett mozgás áthangol testileg és lelkileg, így könnyebb feldolgozni a mindennapi stresszt.

Víz alatti csoportos gyógytorna

Víz alatti gyógytornánkat elsősorban a gerinc-, váll-, a csípő- és a térdízületi kopásos megbetegedésekben, csontritkulásos gerincfájdalomban szenvedő vendégeinknek ajánljuk, mivel a víz alatt végzett tornagyakorlatok kevésbé terhelik a szervezetet, könnyebben elvégezhetőek és a sérülés veszélye is minimális. A torna kis csoportokban, szakképzett gyógytornász irányításával zajlik.

Gyógymasszázs

  
Túlhajszolt, megfáradt testünknek, sportban edzett izomzatunknak manapság elengedhetetlen szükséglete a masszázs. Az izmokat, a bőrt, a vérkeringést frissíti fel és az idegrendszerre is csodálatosan hat. A masszázs aktiválja a vegetatív idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását, enyhíti a stressz hatásait. A gyógymasszázs az emberiség ősi gyógyító eljárása. Rendszeresen végzett kezelésekkel elérhető, hogy az izomzat állapota helyreálljon, az ízületek ismét rendeltetésszerűen működjenek.
Telefon:06-20/2-629-529
 
Finnrelax szauna
A finn szaunánk egy gyantamentes fenyőből álló helyiség, melyet vulkanikus kőzet izzításával 80-110 C fokra fűthetünk fel.

A finn szaunánk egy gyantamentes fenyőből álló helyiség, melyet vulkanikus kőzet izzításával 80-110 C fokra fűthetünk fel. Egészségünknek és immunrendszerünknek kifejezetten jót tesz a forró szauna és a hideg zuhany kombinálása. Testhőmérsékletük e fajta megnövelésével megelőzzük a betegségeket, szó szerint kiizzadjuk a káros anyagokat. 

Kültéri fitnesz sarok

A kültéri fitnesz eszközeink egész Európában újdonságnak számítanak és nagy népszerűségnek örvendenek, mivel egy olyan közönséget vonzanak, akik már kinőttek a játszóterek használatából.
Az eszközöket úgy állítottuk össze, hogy azok nők és férfiak számára egyaránt élvezhetőek legyenek.

Kicsik és nagyok játszótere

A fejlesztés hatására létrejött, EU-s szabványoknak megfelelő játékelemekkel gazdagított játszóterünkön a legkisebbektől a már egészen nagyokig mindenki megtalálja a mozgásigényének megfelelő kikapcsolódást.

Igénybe vehető szolgáltatásaink:

– Gyógymasszázs
– Fogyasztó- alakformáló terápia
– Nyirok kezelés
– Cellulit kezelés
– Gyermek masszázs
– Relax masszázs